09 mars 2011

SUKK

Jeg kunne tenkt meg å skrevet en tekst om alt for høye utgifter kombinert med for lav inntekt. Virkelig fått slått ett slag for alle de mindre velstående i Norge. De stemmene som sjelden eller aldri kommer fram. En god del av oss alle sammen som ikke blir hørt i all ståeheien om "kjøpefester" og "rentefester" og andre party. You name it!  Jeg skulle skrevet noe med vinklingen ikke å kunne velge. Enkelte nødvendigheter er blitt så dyre at det er umulig å finne balansen enda man egentlig ikke er av de fattigste i dette landet. Det kunne jeg nok fort fylle noen spalteplasser med, og hvem vet; en vakker dag så finner jeg tabeller og regnestykker også. Av den sorten som aldri blir nevnt, bare unisont tiet ihjel av massemediene. Som et sånt slags: Om vi ikke nevner det så blir det vel borte. Litt sånn strutsaktig stikke hodet i sanda for det er jo så ubehagelig. Vi er jo så gode i å være gode her i Norge. Reint bord både på den ene og den andre måten,og da skal man vel ikke komme trekkende med, ja... sånt om sånne som ikke har det som "folk flest".
 Hvordan kan det ha seg at det ikke skrives noe om dem som ikke er   
"folk flest som ruller rundt i pengebingen"?  
Ja, det var kveldens lille sukk...

Synnøve Sætrum

1 kommentar:

  1. Fortsett med de sukkene, det er på tide at folk får øynene opp for at virkeligheten ikke er Paradise Hotel, eller USA's top model, eller rentefester og andre fester. Men, knallharde realiteter og skikkelig slit for å få endene til å møtes,og enda går det ikke.
    For ikke å snakke om de ufattelige millionene som lever i bunnløs fattigdom og elendighet, mens noen yderst få karrer til seg... Fy flate!

    SvarSlett