05 september 2013

ET VALGKAMPSUKK . . . . . STEM IKKE H ELLER FRP . . .

 
Sukk og atter sukk.
 Carl I. Hagen fornekter seg ikke.
Han tramper rundt i klaveret og skylder regjeringa for det utroligste.
 Denne gangen forsøker han slå politisk mynt på en ung kvinnes tragiske død.
 Det er så det går kaldt nedover ryggen på meg.
Er det mulig?
Ja, det er det. Når det gjelder FRP går det meste usmakelige an.
 
Jeg mener: I si tid hevdet han at alle enslige kvinnelige forsørgere var løsaktige og hadde fire fem unger med ulike menn. Det var ved starten av en valgkamp for et par tiår siden. Gangen etter startet hetsen mot innvandrere. Den vet vi jo hvordan har utartet etter som årene har gått. Og nei, jeg sier ikke at man ikke kan diskutere politikk. Det jeg ikke liker er tendensiøst skitkasting.
Useriøst og under lavmål.
 
Hagens salattramping understreker bare det en før har tenkt. Det ville være en tragedie om hans like kommer i regjering. Kjempetragedie. Hvordan det skal gå med Norge med den slags ved styrepinnene orker jeg ikke tenke på en gang. De som skal sitte ved styret kan ikke handle i "sinne og affekt", for å bruke Hagens egne ord. Jeg tror vi som nasjon er bedre tjent med ledere som holder hodet kaldt og opptrer med verdighet og fornuft. Som for eksempel sittende statsleder gjorde under terrorangrepene mot Norge. Om jeg ikke er enig i alt han står for så er det ingen tvil om at han viste gode lederegenskaper og alt annet enn sinne og affekt. Sjøl i stor krise.
Sukk og atter sukk...

Det eneste jeg tenker er: Stem med vettet.
Ikke stem på FRP!
 
Synnøve Sætrum
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
«Hører på NRK TV at den sikteder i Anja-saken er tidligere straffedømt, senest i januar iår. Hvorfor i all verden satt han ikke inne. Hadde vbi hatt en skikjkelige regjering med nok fengselsplasser og skikkelige dommer ville han sittet inne Anja vært i live. Det rødgrønne flertallet har Anjas død på sin samvittighet. Jeg gremmes!».